Prijavljivanje za Skupštinu građana do 14. decembra

J. K.
Prijavljivanje za Skupštinu građana do 14. decembra

BANjALUKA - Građani koji su primili pozivno pismo za učešće na prvoj Skupštini građana mogu da se prijave najkasnije do 14. decembra, u skladu sa uputstvom koje je priloženo, poručeno je iz Gradske uprave.

Naime, u okviru projekta “Inoviranje demokratskog učešća na lokalnom nivou”, koji grad Banjaluka realizuje u saradnji sa Savjetom Evrope u proteklom periodu pozivna pisama dostavljena su na ukupno 5.000 nasumično odabranih adresa.

- Do sada je više stotina građana iskazalo interesovanje da postanu članovi prve Skupštine građana u našem gradu i na taj način diskutuju o važnim društvenim temama te učestvuju u izradi preporuka koje će odražavati potrebe i interese svih građana naše zajednice - kazali su u Gradskoj upravi.

Dodali su da će Skupštinu građana činiti 35 učesnika, a prvo zasjedanje na temu “Preduzetništvo i mladi” trebalo bi da bude održano u februaru naredne godine. Cilj je da kroz ovu važnu temu budu otvorene nove perspektive i razmotrene ideje koje će doprinijeti unapređenju preduzetništva u našem gradu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana