Prijavite se na Supernova Hackathon – Takmičenje u programiranju uz podršku mentora

GS
Prijavite se na Supernova Hackathon – Takmičenje u programiranju uz podršku mentora

BANjALUKA - Na takmičenju u programiranju koje će se održati 29. maja na banjalučkom Elektrotehničkom fakultetu (ETF)-u timovi će imati podršku mentora tokom izrade rješenja sa kojima će se takmičiti za bogat nagradni fond od 4.000 KM koji su obezbijedili kompanija Supernov i biznis inkubator Inovacioni centar Banja Luka (ICBL).

Svi mentori su iskusni profesionalci, spremni da podijele svoje znanje i iskustvo, a odabrani su zbog svoje ekspertize, posvećenosti i želje da pomognu učesnicima u postizanju njihovih ciljeva.

Metodi Davidović je inženjer koji zadnjih 16 godina pokreće glavne Datacentar sisteme i servise Supernove.

Specijalizovan je za brojne ICT oblasti, najviše za: virtuelizaciju i cloud  infrastrukturu, Linux operativne sisteme, IT security, moderne DevOps tehnologije i dizajn softverskih ICT rješenja. Metodi vodi Službu za Datacentar i ICT sisteme u Supernovoj.

Nebojša Bogdanović sa više od 15 godina rada u telekomunikacijskoj kompaniji stekao je bogato znanje i iskustvo u različitim programskim jezicima (najčešće PHP, JavaScript, PL/SQL), te različitim SQL i NoSQL bazama podataka (Oracle, MySQL, MongoDB).

Nebojša je trenutno na čelu Službe za razvoj ICT i poslovnih rješenja u  Supernovoj i vrhunski je stručnjak za CRM sisteme, billing i CPE provisioning, SAP ERP sistem, LoRA WAN IoT, razvoj prilagođenih CMS  rješenja te dizajn i razvoj specijalizovanih veb stranica.

Marinko Tarlać je diplomirani elektro inženjer, smjer računarstvo i informatika.

Od 2011. godine radi kao sistem inženjer na poslovima razvoja internih aplikacija sa posebnim osvrtom na telekomunikacije i upravljanje mrežnom opremom. Marinko vodi Službu za informacione i komutacione sisteme u Supernovoj, a u dosadašnjem radu bio je uključen u razvoj više ISP kompanija na teritoriji BiH.

Srđan Bjelić je učestvovao u realizaciji većeg broja ICT i telekomunikacionih aranžmana u privatnom i javnom sektoru BiH, kao i raznim projektima regionalnog karaktera.

Rukovodilac je Sektora za promociju i podršku u prodaji ICT i poslovnih rješenja u Supernovoj i posjeduje više od 15 godina radnog iskustva u oblasti telekomunikacija i ICT. Na nivou „m:tel“ grupe stekao je iskustvo na rukovodećim pozicijama u vezi sa poslovnim rješenjima.

Aktivno je uključen u rad IKT zajednice u Republici Srpskoj. Autor je prve mobilne aplikacije za pretragu Svetinja SPC na području bivše Jugoslavije.

Na Supernova Hackathon mogu da se prijave svi studenti Elektrotehničkog fakulteta u Banjaluci, te sve osobe koje su završile studije na ovom fakultetu, do 30 godina starosti.

Prijave se primaju do 28. maja a za sve informacije posjetite www.supernovahackathon.com.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana