Pri kraju izgradnja škole u Adi i dvorane na Laušu

G.S.
Pri kraju izgradnja škole u Adi i dvorane na Laušu

BANjALUKA - Izgradnja škole u naselju Ada ulazi u završnu fazu, a tokom aprila biće otvorena i multifunkcionalna dvorana na Laušu, rekao je gradonačelnik Draško Stanivuković.

Kako je istakao, prva škola koja se gradi u gradu nakon 20 godina ulazi u završnu fazu, a u toku aprila sve će biti spremno za otvaranje multifunkcionalne dvorane na Laušu na koju mnoge generacije čekaju.

Kako su rekli iz Gradske uprave, škola u Adi biće najmoderniji objekat u Republici Srpskoj.

- Uz uobičajeni sadržaj ova škola posjedovaće liftove i toalete za lica sa invaliditetom, prostran hol sa neobičnim stepeništem koji će biti idealan za razne školske manifestacije, kao i učionice opremljene prema najvišim standardima - kazali su iz grada.

Nova sportska dvorana na Laušu prilagođena je za mnoge sportove te za organizovanje brojnih sportskih takmičenja. U sklopu ovog objekta biće i prva dvorana borilačkih sportova u našem gradu.

- Obezbijediće optimalne uslove za nesmetano odvijanje nastavnog procesa u OŠ “Sveti Sava”, ali i kvalitetne uslove za treninge sportskih klubova i sportista u tom naselju - rekli su iz grada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana