Predstavnici gradske uprave obišli radove u Trapistima: Mještani pozvani na sastanak zbog mosta

J. K.
Predstavnici gradske uprave obišli radove u Trapistima: Mještani pozvani na sastanak zbog mosta

Mještane mjesne zajednice Lazarevo 1 i sve građane koji smatraju da je obnova mosta u Trapistima površna, te da je on i dalje nesiguran, pozivamo u Gradsku upravu da zajedno razgovaramo o tome, kao i onome što tek treba biti urađeno u tom naselju.

Rekla je to savjetnica gradonačelnika za društvene djelatnosti Milada Šukalo, koja je juče obišla radove u Trapistima.

- Rekonstrukcija mosta se odvija u nekoliko faza i to nije samo bojenje i uklanjanje starih dasaka, nego sveobuhvatan projekat - rekla je Šukalova.

Predsjednik Savjeta mjesne zajednice Lazarevo 1 Igor Vidović rekao je da je gradonačelnik Draško Stanivuković prije dva mjeseca pod sloganom “Magija u Banjaluci” u video-klipu objavljenom na njegovoj stranici otvorio “obnovljeni” most u Trapistima.

- I sada, nakon dva mjeseca, most u Trapistima izgleda isto, i dalje su drveni potporni stubovi nesigurni i u vodi, a betonski blokovi propali - rekao je Vidović. Dodao je da mještane najviše brine nesigurnost ovog mosta.

- Kad su bile poplave 2014, voda je odnijela most kod “Vitaminke”, a bio je u mnogo boljem stanju od ovog, a onda i karanovački i viseći most u Zalužanima. U strahu smo šta bi moglo biti kada bi se tako nešto ponovilo - rekao je Vidović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana