Praznična akcija Udruženja “Banjalučani za svoj grad”: Vaskršnja jaja za 40 porodica

A. S.
Praznična akcija Udruženja “Banjalučani za svoj grad”: Vaskršnja jaja za 40 porodica

BANjALUKA - Udruženje “Banjalučani za svoj grad” juče je podijelilo 1.600 jaja socijalno ugroženim i porodicama sa više djece povodom predstojećih vaskršnjih praznika.

Pored jaja, ovo udruženje doniralo je i zaštitne maske, a ova pohvalna akcija obradovala je oko 40 porodica sa prostora grada.

- Iako paket nije bio veliki, mnogi su se obradovali jer nisu zaboravljeni. Trudili smo se da ovaj znak pažnje iskažemo prema što većem broju porodica, kako bismo im obezbijedili da predstojeće praznike proslave spokojno i u miru. Nastojali smo i da obezbijedimo zaštitne maske za sve porodice, jer su one u ovoj situaciji najpotrebnije, a znamo da je potražnja velika i da nisu svi u mogućnosti da ih nabave - kazao je predsjednik udruženja Naum Golić.

Udruženje je ovu podjelu organizovalo samo nekoliko dana poslije akcije podjele paketa sjemena i đubriva za poljoprivredni uzgoj.

- Vođeni apelom nadležnih institucija da svako ko je u mogućnosti u svom dvorištu obradi i posije baštu, odlučili smo da prikupimo 30 paketa koje smo, takođe, podijelili socijalno ugroženim i porodicama sa više djece - kazao je Golić i dodao da će nastaviti da pomažu sugrađane.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana