Pozovite 1414 i podržite izgradnju kuće "Predah"

GS
Pozovite 1414 i podržite izgradnju kuće "Predah"

BANjALUKA- U okviru akcije „Od Banjaluke s ljubavlju“ i tokom avgusta možete pozvati humanitarni broj 1414 donirajući na taj način 1 KM za prikupljanje novčanih sredstava za izgradnju kuće za privremeno i dugoročno zbrinjavanje djece, mladih i odraslih sa smetnjama u razvoju.

- I dalje traje kampanja za prikupljanje sredstava za izgradnju kuće pod nazivom „Predah“, koja će pružiti privremeno i dugoročno zbrinjavanje djece, mladih i odraslih sa smetnjama u razvoju. Naša evidencija pokazuje da se broj djece sa različitim poteškoćama stalno povećava, što predstavlja sve veći izazov za prodice – kazala je savjetnica gradonačelnika Banjaluke Milada Šukalo.

Najveći grad Srpske već je napravio kokrak naprijed uvođenjem dnevnih centara, gdje se tokom radnog vremena pruža socijalizacija i stručna pomoć.

- Međutim, pitanje zbrinjavanja na 24 časa još uvijek nije riješeno. Naši centri pružaju podršku, ali za mnoge roditelje, posebno samohrane, teškoće u obavljanju svakodnevnih obaveza su ogromne. S radom ćemo biti prvi u našoj državi, želimo otvoriti ovu ustanovu koja će pružiti toliko potreban „predah“ roditeljima i porodicama. Stoga, vaša podrška je ključna. Pozovite 1414 i pomozite nam u izgradnji ove prijeko potrebne kuće. Svaka donacija je korak bliže ka sigurnijem i sretnijem životu naše djece – istakla je Šukalo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana