Poziv za sufinansiranje članarina za mlade sportiste

GS
Poziv za sufinansiranje članarina za mlade sportiste

BANjALUKA- Gradska uprava Banjaluka raspisala je javni poziv za učešće u realizaciji projekta "Sport dostupan djeci", koji podrazumijeva sufinansiranje članarina u klasifikovanim sportskim organizacijama prve i druge kategorije sportova.

"Pozivamo sportske organizacije koje imaju pravo učešća u projektu da se prijave na ovaj javni poziv i tako daju doprinos u realizaciji ciljeva Programa razvoja sporta grada Banjaluka, odnosno uključivanja što većeg broja djece u sportske aktivnosti", naveli su iz gradskog Odjeljenja za društvene djelatnosti, koje je raspisalo poziv s ciljem realizacije opštih ciljeva Programa razvoja sporta grada Banjaluka za period 2018-2022. godine.

Za realizaciju ovog projekta od avgusta do decembra grad Banjaluka je obezbijedio 60.000 KM, saopšteno je iz Gradske uprave.

Iz resornog odjeljenja navode da su sportovi prve kategorije atletika, košarka, odbojka, plivanje, rukomet, fudbal, a druge kategorije boks, biciklizam, vaterpolo, gimnastika, kajak-kanu, karate, stoni tenis, tenis, džudo i šah.

Za učešće u realizaciji projekta "Sport dostupan djeci" neophodno je podnijeti zahtjev za subvencionisanje članarina za dvije najniže uzrasne kategorije, koje se nalaze u sistemu takmičenja matičnog sportskog saveza.

Prijave se mogu podnijeti do 28. jula u zatvorenoj koverti, putem protokola u kancelariji broj 14 Gradske uprave ili poštom. Prijavljivanje na javni poziv vrši se u skladu sa propisanim obrascem SČ - Sportske članarine - Zahtjev za učešće u realizaciji projekta "Sport dostupan djeci" koji se može preuzeti na internet stranici www.banjaluka.rs.ba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana