Poziv Balabanu da podnese ostavku

Srna
Poziv Balabanu da podnese ostavku

Banjaluka - Predsjednici banjalučkih odbora SNSD-a, DNS-a, SP, Ujedinjene Srpske i odbornik iz reda nacionalnih manjina Saša Čudić usaglasili su se da predsjednik Skupštine grada Budimir Balaban više ne uživa povjerenje koalicije zbog pokušaja narušavanja odnosa u njoj i pozvali ga da podnese ostavku.

"Ukoliko ostavka Balabana izostane, potpisnici koalicionog sporazuma su saglasni da se zatraži njegov opoziv sa mjesta predsjednika Skupštine grada Banjaluka", saopšteno je iz Gradske organizacije SNSD-a Banjaluka.


Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić ovlašten je u ime koalicije da razgovara sa svim političkim subjektima u Skupštini grada o nastavku započetih programa i projekata i daljim odnosima u Skupštini grada.

U Banjaluci je danas održan sastanak predsjednika gradskih odbora SNSD-a Igora Radojičića, DNS-a Nedeljka Čubrilovića, SP Radenka Komljenovića, Ujedinjene Srpske Milana Petkovića i odbornika iz reda nacionalnih manjina Saše Čudića, koji su potpisnici koalicionog sporazuma za grad Banjaluku.

Svi učesnici razgovora potvrdili su privrženost potpisanom koalicionom sporazumu i izrazili opredjeljenje da se nastavi sa započetim programima i projektima, dodaje se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana