“Pošte Srpske” poklonile svečani ručak za Badnji dan

Srna
“Pošte Srpske” poklonile svečani ručak za Badnji dan

BANjALUKA - Uprava “Pošta Republike Srpske” organizovaće na Badnji dan svečani ručak za korisnike javne kuhinje “Mozaika prijateljstva” povodom Božića, a u četvrtak su donirali sve potrebne namirnice u javnu kuhinju, gdje su radnici “Pošta” učestvovali u pripremi obroka.

 Miroslav Subašić iz humanitarne organizacije “Mozaik prijateljstva” rekao je da “Pošte Srpske” prave kompletan ručak za mnoge koji nemaju od čega da žive i koji neće imati gdje da odu.

- “Pošte Srpske” već duže pomažu, a ovaj put da bi naši korisnici mogli da osjete radost praznika na djelu - naveo je Subašić.

On je istakao da će sutra biti pripremljen svečani ručak sa sarmom, supom, mesom, pitama i kolačima i naveo da je dvadesetak radnika “Pošta Srpske” smotalo više od 1.500 sarmi u “Mozaiku” sa aktivistima udruženja.

- Presrećan sam što svi zajedno radimo u korist drugih ljudi - rekao je Subašić i dodao da “Mozaik prijateljstva” svakodnevno pravi do 800 obroka.
Zamjenik direktora “Pošta Srpske” Snježana Martić rekla je da ovo preduzeće tradicionalno učestvuje u pripremanju ručka za korisnike “Mozaika prijateljstva”.

- Odlučili smo ove godine da povodom najradosnijeg hrišćanskog praznika Božića darujemo kompletan ručak korisnicima i rekli da će ovo postati naša tradicija - navela je Martićeva.

“Mozaik prijateljstva” je udruženje građana, nastalo 2004. godine, od kada postoji i javna kuhinja “Obrok ljubavi” u kojoj se svakodnevno pripremaju obroci za korisnike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana