Ponovo rade laboratorije u Vrbanji, Zalužanima i Bronzanom Majdanu

J. T.
Ponovo rade laboratorije u Vrbanji, Zalužanima i Bronzanom Majdanu

BANjALUKA - Odjeljenja laboratorijske i biohemijske dijagnostike Doma zdravlja pružaju laboratorijske usluge i na lokalitetima Vrbanja, Zalužani i Bronzani Majdan, saopšteno je juče iz ove zdravstvene ustanove.

Dodaju da će navedene laboratorije raditi u periodu od osam do 10 časova, prema rasporedu: laboratorija u ambulanti porodične medicine Vrbanja ponedjeljkom i petkom, laboratorija u ambulanti Zalužani utorkom, te laboratorija Bronzani Majdan četvrtkom.

- Laboratorijski nalazi sa rezultatima biće dostavljeni na matični lokalitet narednog radnog dana. Kućne posjete zbog vađenja krvi do sada su se radile samo srijedom, a sada je to moguće uraditi dva puta sedmično, utorkom i srijedom - kazali su iz Doma zdravlja.

Napomenuli su da se kućna vađenja krvi rade kod pacijenata koji su nepokretni i čije zdravstveno stanje ne dozvoljava kretanje.

Dodaju da će se laboratorijske usluge i dalje pružati u Centralnoj laboratoriji Poliklinika, Centar-Borik, Obilićevo, Lazarevo i u “kovid” ambulanti u Docu u dosadašnjem obimu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana