Pomoć iz Banjaluke stigla u Jablanicu i Konjic

GS
Pomoć iz Banjaluke stigla u Jablanicu i Konjic

JABLANICA - Kamion sa humanitarnom pomoći iz Banjaluke za stanovništvo ugroženo poplavama u FBiH, stigao je juče u Jablanicu i u Konjic.

Savjetnica gradonačelnika, Milada Šukalo iskoristila je priliku da još jednom zahvali svima onima koji su bili dio ove akcije.

-Zahvaljujući vašoj velikodušnosti i nesebičnoj podršci, pomoć prikupljena u Banjaluci stigla je do stanovništva ugroženih područja Jablanice i Konjica. U ovim teškim trenucima, svaka vaša donacija je znak solidarnosti i nade za one kojima je najpotrebnija – kazala je Šukalo.

Dodala je da je ovo samo početak, te da će grad Banjaluka nastaviti pomagati i biti oslonac za one koji prolaze kroz najteže izazove.

Humanitarnu akciju pokrenuo je grad Banjaluka u saradnji sa Crvenim krstom Banja Luka, Vatrogasno – spasilačkom brigadom i mnogim humanim ljudima.

Pposebnu zahvalnost u ime Grada,  Šukalo je upitla prevozniku „Kega transpost”, koji su kamion sa humanitarnom pomoći odvezli ka poplavama pogođenim područjima u Federaciji BiH.

Dodatno, svi zainteresovani mogu da pomognu tako što će pozvati humanitarni broj Društva Crvenog krsta/križa Bosne i Hercegovine 17023, prilikom čega donirate 2 KM ili uplatom na račun: 1340011130004680.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana