Policija u banjalučkoj Gradskoj upravi: Promijenjene brave na Ninkovićevoj i još par kancelarija

Jasmina Salopek
Policija u banjalučkoj Gradskoj upravi: Promijenjene brave na Ninkovićevoj i još par kancelarija

BANjALUKA - Inspektori Krim policije Policijske uprave Banjaluka, na poziv predsjednika Skupštine grada Banjaluka Ljube Ninkovića, došli su u Gradsku upravu nakon što su tokom noći, promijenjene brave na pojedinim kancelarijama, čime je onemogućen pristup pečatima i ostaloj dokumentaciji, kao i rad Skupštine , potvrđeno je „Glasu Srpske“.

Policija obavlja uviđaj nakon čega će biti poznato više informacija.

Ninković je potvrdio da su promijenjene brave na dvije kancelarije, iza čega stoji, kako kaže gradonačelnik Draško Stanivuković.

Dodaje da su njegovi saradnici jutros zatekli promjenjene brave.

-Moju je promijenio i u ovom trenutku nismo u mogućnosti da pristupimo prostorijama, pečatima, računarima i radnom prostoru - rekao je Ninković.

Dodaje da je on zvao policiju da napravi zapisnik.

Juče je Stanivuković na skupu građana ispred Gradske uprave rekao da Ninković i odbornici  neće imati platu, te da ni njegov kabinet neće biti u zgradi Gradske uprave.

Vanredna sjednica Skupštine grada Banjaluka na kojoj se trebalo raspravljati o stanju u “Akvani”, juče nije trajala ni punih pola sata, a razlog njenog odgađanja je, kako kažu odbornici, strah od građana koji su protestovali, a koje je Stanivuković, pustio u prostorije Gradske uprave.

U Gradskoj upravi su rekli da će se povodom ovih događaja Stanivuković oglasiti večeras na protestima.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana