Podržavaju 21 projekat mladih sa 85.000 KM

M. V.
Podržavaju 21 projekat mladih sa 85.000 KM

BANjALUKA - Gradska uprava podržaće putem javnih poziva 21 projekat za mlade, za šta je iz budžeta izdvojeno ukupno 85.000 KM.

Odjeljenje za društvene djelatnosti objavilo je 20. juna tri javna poziva koja se odnose na sufinansiranje omladinskih aktivnosti u gradu. Na Javni poziv za sufinansiranje izrade Omladinske politike grada za petogodišnji period prijavljen je jedan prijedlog. Komisija za odabir projekata razmatrala je i podržala ga.

- Za sufinansiranje projekata omladinskih i organizacija za mlade pristiglo je 20 projektnih prijedloga, a komisija je razmatrala 18, koji su bili blagovremeni i kompletni u pogledu dokumentacije. Podržano je deset prijedloga u iznosu od 30.000 KM - rekli su iz Gradske uprave.

Na Javni poziv za sufinansiranje projekata organizacija za mlade i udruženja građana u Domu omladine pristigla su 23 projektna prijedloga, a komisija je razmatrala 20, koji su bili blagovremeni i kompletni u pogledu dokumentacije. Podržano je deset prijedloga, koji su ponudili programski sadržaj u Domu omladine na duži period u ukupnom iznosu od 35.000 maraka.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana