Podatke o zarazi ili izolaciji dostaviti najkasnije do nedjelje

Srna
Foto: Ilustracija

BANjALUKA - Gradskoj izbornoj komisiji (GIK) Banjaluka neophodno je dostaviti nalaz zdravstvene ustanove koji potvrđuje da je birač pozitivan na virus korona ili akt nadležnog organa o izolaciji najkasnije do nedjelje, 15. novembra, u 9.00 časova.

U skladu sa izmjenama i dopunama pravilnika o sprovođenju izbora u BiH, koje je Centralna izborna komisija BiH donijela 10. novembra, u postupku realizacije i omogućavanja glasanja neophodno je dostaviti zahtjev sa ličnim podacima, kontakt telefonom, kopijom nalaza ili rješenja nadležnog organa.

Birači sa područja Banjaluke koji su pozitivni na virus korona ili posjeduju akt o izolaciji od nadležnog organa biračko pravo mogu ostvariti posredstvom posebnih mobilnih timova.

Iz GIK-a je saopšteno da je zahtjev sa ličnim podacima i kontakt telefonom, kopijom nalaza ili rješenja nadležnog organa moguće dostaviti posredstvom druge osobe u kancelariju broj 15 Centra za birački spisak u prizemlju objekta Gradske uprave ili elektronski na adrese službenika u Centru za birački spisak - [email protected] i [email protected],kao i faksom na broj 051/244-532.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana