Počinje sezona kupanja na bazenima “Akvane”

A. T.
Počinje sezona kupanja na bazenima “Akvane”

BANjALUKA - Sezona kupanja na bazenima Vodenog parka “Akvana” počinje u subotu, potvrdio je v.d. direktor ovog javnog preduzeća Velibor Vukajlović.

- Zbog nepovoljne vremenske situacije bili smo primorani da pomjerimo početak sezone, ali po najavama meteorologa, očekuje nas period povoljan za kupanje i sunčanje - kazao je Vukajlović.

Pretprodaja sezonskih karata za ljetnu sezonu na ovom vodenom parku zbog velikog interesovanja produžena je do ponedeljka, 7. juna.

- Zadovoljni smo prodajom karata. Ulaznice u pretprodaji su niže od cijena u sezoni do 50 odsto, tako će je školarci moći kupiti po cijeni od 50 KM, dok će sezonske ulaznice za ostale građane biti 60 KM - pojasnio je Vukajlović.

Kako su naveli u JP “Akvana” posjetioci će se morati pridržavati svih neophodnih mjera u skladu sa epidemiološkom situacijom.

- Na više mjesta biće postavljena obavještenja i upozorenja sa pravilima ponašanja. Biće neophodno održavanje fizičke distance od dva metra i dezinfekcija prije ulaska u bazen. Biće postavljeni pultovi sa sredstvima za održavanje higijene na više mjesta - istakli su u “Akvani”.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana