Počinje još jedno „Ljeto na Vrbasu“

GS
Foto: Grad Banjaluka

Banjaluka se priprema za tradicionalnu manifestaciju „Ljeto na Vrbasu 2024“.

Ove godine, ova manifestacija obilježava 71 godina postojanja, a u periodu od 14. do 30. jula svim zainteresovanim će ponuditi niz aktivnosti, kako sportskih tako i mnoštvo kulturno-zabavnog sadržaje.

-Tradicionalna manifestacija „Ljeto na Vrbasu“ i ove godine, pružiće nam priliku da uživamo u raznovrsnim događajima koji obuhvataju sport, kulturu i zabavu za sve generacije. Manifestaciju otvaramo 14. jula u 14.00 časova skokovima sa Gradskog mosta, a prije toga biće održano takmičenjem u ribolovu – navedeno je u saopštenju Turističke organizacije Banjaluke.

Dodaju i to kako u narednim danima sve zainteresovane očekuje bogat program.

U toku manifestacije očekuju vas „Kino na otvorenom“, „Trka dajak čamaca“, „Ples pod zvijezdama“ i drugi uzbudljivi događaji koji će se održavati na različitim lokacijama u gradu. Neki od posebnih događaja biće „Banjaluka Summer Trail“ kao i „Akustično veče“. Ne propustite priliku da doživite čaroliju naše kulture, uživate u prelijepom ambijentu Vrbasa i učestvujete u brojnim aktivnostima koje smo pripremili za vas – naveli su u saopštenju.

Kompletan program možete da pogledate OVDJE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana