Počinje „Ćevap fest“

GS
Počinje „Ćevap fest“

BANjALUKA - Sedmi „Ćevap fest“, manifestacija posvećena promociji banjalučkog ćevapa, biće otvoren danas u parku „Petar Kočić“.

-Prepoznatljivi festival, koji već godina unazad privlači mnogobrojne posjetioce, u ovogodišnjem izdanju obogaćena je i velikom ponudom domaćih poljoprivrednih proizvoda, u saradnji sa asocijacijom „Plodovi sela“ – kažu u Gradskoj upravi.

Promoter ove manifestacije Nebojša Kuštrinović ističe da će posjetioci imati priliku da uživaju u najboljim banjalučkim ćevapima, ali da isprobaju brojne domaće delicije.

-Nimalo slučajno, ovogodišnji festival otvaramo na Spasovdan, krsnu slavu grada, u namjeri da pružimo dodatni sadržaj našim sugrađanima koji nas vjerno prate svih ovih godina. I, nemojte da vas brine kiša, ovo je samo prolazna nestabilnost, sunce će ponovo da nas ogrije od petka, tako da imate razloga da se prošeta do parka i pogleda šta smo vam pripremili za novo izdanje festivala – poručio je Kuštrinović.

U namjeri da damo podstrek domaćim proizvođačima, dodaje, ovogodišnji festival suobogatili bogatom ponudom domaćih poljoprivrednih proizvoda.

Prema najavama organizatora, festival će zvanično biti otvoren danas u jutarnjim časovima, a trajaće će do nedjelje uveče.

Održavanje ovogodišnjeg „Ćevap festa“ podržao je Grad Banjaluka putem Kalendara turističkih manifestacija za 2024. godinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana