Počelo asfaltiranje parkića

M. V.
Počelo asfaltiranje parkića

Banjaluka - Počelo je asfaltiranje centralne pješačke zone ulice Bana Milosavljevića, popularnog parkića i to je završna faza grubih radova pred postavljanje završnog sloja - granitnih ploča. Prema najavama iz Odjeljenja za saobraćaj i puteve, u narednih sedam dana trebalo bi da bude postavljena podloga u dijelu gdje će se nalaziti klupe i zasađen drvored.

- Dinamika radova u prvom redu zavisiće od vremenskih prilika, jer će u slučaju lošeg vremena ovi rokovi biti pomjerani. Plan je da u narednih deset dana počne postavljanje granitnih ploča i da do tada bude zasađen novi drvored - kažu u Odjeljenju sa saobraćaj i puteve.

Rekonstrukcija pješačke zone u centru grada, na potezu od Hrama Hrista Spasitelja prema spomeniku banu Milosavljeviću, počela je 20. septembra. Rok za završetak radova je četiri mjeseca. Ovim radovima predviđena je izgradnja nove rasvjete, mobilijara, oborinske kanalizacije i instalacija. Izvođač radova je preduzeće „Kozaraputevi“, a investicija je vrijedna oko 400.000 KM.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana