Počele prijave za „kartice prijateljstva“

K.Š.
Foto: Grad Banjaluka

BANjALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković pozovao je sve penzionere i lica starija od 65 godina da se prijave za "kartice prijateljstva".

- Naši penzioneri danas, 30. jula, u svim mjesnim zajednicama i u prostorijima bivšeg Vojnog odsjeka mogu predati zahtjev za izdavanje "kartica prijateljstva" – istakao je Stanivuković.

Kako navode iz Gradske uprave, potrebno je da penzioneri, uz popunjen zahtjev, prilože kopiju lične karte i kopiju čeka od posljednje penzije.

- Lica starija od 65 koja nemaju penziju, umjesto čeka od penzije potrebno je da uz kopiju lične karte prilože ovjerenu izjavu da ne uživaju penziju ovdje niti u inostranstvu -  objasnili su iz Grada.

Kada je riječ o roditeljima male djece, kako kaže gradonačelnik, oni će već u sutra, 1. avgusta u 18 časova u Parku „Mladen Stojanović“, dobiti rješenja o povećanju subvencija za privatne vrtiće, a uz to će moći da se prijave za „kartice zdravog djetinjstva“ uz koje će moći ostvariti popuste na bebi opremu, hranu i ostale potrepštine u određenim radnjama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana