Počela vanredna sjednica Skupština grada

M.V.
Foto: M.V.

BANjALUKA - Počela je vanredna sjednica Skupštine grada Banjaluka, a na samom početku diskutovali su odbornici PDP zašto su neke tačke skinute sa dnevnog reda, prevashodno misleći na važan dokument kao što je prijedlog rebalansa budžeta za 2023. godinu.

Šef kluba odbornika PDP-a Dragan Milanović pitao je predsjednika Skupštine grada Ljubu Ninkovića zašto se ove tačke nisu našle na dnevnom redu.

- Zbog čega su tačke, kao što je prijedlog rebalansa budžeta za 2023. godinu skinut sa dnevnog reda. Nemate pravo da birate koje će tačke biti na dnevnom redu - rekao je Milanović.

Gradonačelnik Draško Stanivukuković istakao je da  je će na ovaj način biti oštećen narod, te da će on ispaštati, uz to da je upitno kako će proslaviti praznike.

- Zvao sam vas na razgovor deset puta, pitao sam šta je kompromis i ništa. Šest miliona može za garaže na UKC-u, a ne može za narod da najnormalnije proslave praznike. Ne može ovo proći, ovaj je monstruozni politički čin - rekao je Stanivukuković dodavši da su se te tačke morale naći na dnevnom redu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana