Pažnja: Ulice i naselja bez struje

K.Š.
Pažnja: Ulice i naselja bez struje

BANjALUKA - Zbog radova na elektromreži bez struje će danas od osam do 15 časova biti dio naselja Krupa na Vrbasu, saopštili su iz “Elektrokrajine”.

Dodali su da struje neće imati ni dijelovi ulica Bogdana Žerajića, Bose Živković, Karađorđeva, Velebitska i Vlašićka od 8.30 do 11.30 časova.

- Bez struje će ostati i dijelovi naselja Novoselija, Karanovac i Ljubačevo od devet do 11 časova, kao i dio naselja Slavićka od devet do 13.30 časova - saopštili su iz ovog preduzeća.

Kako navode, električnu energiju od devet do 15 časova neće imati dijelovi ulica Alekse Šantića, Dr Jovana Raškovića, Kolo srpskih sestara, Krajiških brigada, Petra Mećave, Dušana i Vlade Kopanje te Srpskih rudara, kao ni dijelovi naselja Pavlovac i Motike.

- Dijelovi ulica Bože Nikolića, Branislava Nušića, Miloša Crnjanskog, Njegoševa i Rade Kondića ostaće bez struje od deset do 11 časova - istakli su i dodali da struje od 13 do 14 časova neće imati dijelovi ulica Dragiše Vasića, Masarikova, Pave Radana, Ravnogorska, Srpskih pilota, Stevana Mokranjca i Tina Ujevića, a od devet do 14 sati ulice Jovana Bijelića, Marije Dimić, Miloša Crnjanskog i Zdravka Dejanovića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana