Paketi pomoći za starije članove Socijalističke partije i ostale građane

Srna
Paketi pomoći za starije članove Socijalističke partije i ostale građane

BANjALUKA - Socijalistička partija /SP/ uručila je danas, povodom vaskršnjih praznika, prvi kontingent pomoći starijim članovima ove stranke, kao i drugim građanima u Banjaluci, saopšteno je iz banjalučke organizacije SP-a.

Iz ove stranke navode da je pomoć finansirao član Izvršnog odbora SP-a Velibor Stanić, koji je rekao da je ovo trenutak u kojem se mora pokazati humanost koja krasi sve socijaliste, te da se pomogne najugroženijim građanima i obraduje povodom predstojećih praznika.

“Bila mi je moralna dužnost i obaveza pomoći našim najugroženijim članovima i poručiti im da je njihova Socijalistička partija uvijek uz njih. Nadam se da će se situacija i okolnosti izazvane virusom korona uskoro završiti i da ćemo se što prije vratiti svakodnevnim obavezama i tradicionalnim načinima proslavljanja praznika”, rekao je Stanić i zahvalio mladim socijalistima za njihov doprinos u ovoj aktivnosti.

Iz Aktiva mladih SP-a istakli su da će uvijek biti na raspolaganju za starije članove partije i da na njihov aktivizam i pomoć partija uvijek može da računa.

U saopštenju je navedeno da će ovu aktivnost nastaviti i u budućem periodu.

Stanić i mladi socijalisti su čestitali Vaskrs svim članovima SP-a koji ovaj praznik slave po julijanskom kalendaru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana