Padobranci Djeda Mrazovi usrećili stotine mališana

GS
Foto: Ustupljena fotografija

BANjALUKA- Padobranci Djeda Mrazovi iz banjalučkog Padobranskog kluba "SkyDive" obradovali su danas više stotina mališana i njihovih roditelja upriličivši im nesvakidašnju dodjelu novogodišnjih paketića u Zalužanima u sjedištu kluba.

- SkyDive  tradicionalno organizuje dodjelu paketića za mališane kojima roditelji donesu paketiće, ali ove godine smo organizovali širu akciju i pobrinuli smo se da paketićima obradujemo i štićenike dječijeg doma "Rada Vranješević" uzrasta do deset godina i Dnevnog centra "Nova generacija", a paketiće za njih su obezbijedila preduzeća - "Đurić marketi", "Tropik" i Grad Banjaluka, dok je pekara "Manja" darovala posluženje za sve prisutne"-  rekao je Dušan Petrušić, jedan od četiri Deda Mraza padobranca koji su uručivali poklone.

Ovogodišnjoj dodjeli prisustvovalo je više stotina djece i njihovih roditelja koji su kućama otišli prepuni utisaka.


 

Dodjeli paketića prisustvovao je i gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković koji je naglasio senzibilnost Grada kada je riječ o darivanju ranjivih kategorija djece.
 

Gradonačelnik je izrazio radost zbog velikog broja mališana koji su se okupili oko Deda Mrazova padobranaca i zahvalnost Padobranskom klubu " SkyDive"koji je priredio spektakularno uručenje paketića najmlađim sugrađanima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana