"Ova pres konferencija nije za one ispod 18 godina": Haos u Gradskoj upravi!

Nezavisne
"Ova pres konferencija nije za one ispod 18 godina": Haos u Gradskoj upravi!

BANjALUKA - U Gradsku upravu Banjaluka došli su Ratko Jokić i Željko Grbić, bivši direktori Gradskog groblja, jer žele da prisustvuju pres konferenciji banjalučkog gradonačelnika Draška Stanivukovića.

"Ova pres konferencija nije za one ispod 18 godina jer kriminal je rađen na groblju i radi se o morbidnim stvarima”, rekao je Stanivuković, nakon čega su predstavnici Gradskog groblja istakli da upravo on radi morbidne stvari.

Stanivuković je optužio Željka Grbića, bivšeg  direktora Gradskog groblja, da je sipao gorivo u privatno vozilo na račun Groblja u Banjaluci, pišu Nezavisne.

"Nakon 39 minuta  dovezao je i drugo vozilo u koje je natočio gorivo, a sve fakture su na Novo groblje", rekao je Stanivuković, te je dodao da je da je Grbić prošle godine u februaru mjesecu za sedam službenih vozila 14 puta točio gorivo.  

"Morbidan je vaš snimak. Ako imate saznanja javite tužilaštvu, MUP-u, a ne da snimate za Tiktok. Glasove skupljate na mrtvim ljudima", rekao je Jokić, nakon čega je Stanivuković otišao u svoj kabinet napustivši zakazani pres.

Bivši direktori Gradskog groblja imali su namjeru da preuzmu govornicu kako bi medijima dali izjavu, međutim Stanivuković se vratio, a bivši direktorima je rečeno da napuste objekat, što su i učinili.

Podsjećamo, Željko Grbić je danas podnio Okružnom javnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv Stanivukovića zbog, kako je naveo, klevete i laži koje je iznio u javnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana