Otvorene nove prostorije FK" Naprijed" : Zahvalnice Stanivukoviću i Driniću za doprinos razvoju kluba

G.S.
Otvorene nove prostorije FK" Naprijed" : Zahvalnice Stanivukoviću i Driniću za doprinos razvoju kluba

BANjALUKA - Nove prostorije FK "Naprijed" svečano su otvorene danas u prisustvu brojnih ljubitelja fudbala.

Predsjednik kluba Vladimir Rosić rekao je da je to velika stvar za "Naprijed" koji se nalazi na prvom mjestu druge lige zapad.

On je zahvalio Gradu Banjaluci na finansijskoj podršci, te gradonačelniku Drašku Stanivukoviću, narodnom poslaniku Nebojši Driniću koji su i ličnim sredstvima pomogli da svi koji treniraju imaju bolje uslove, pristup terenu, svlačionice, kao i tribine.

- Svjesni smo važnosti svega što radi FK "Naprijed" za sport, za mlade i za grad. Zato smo svim srcem pružili podršku i pomogli da se obezbijede dobri uslovi za sve koji treniraju, ali i rukovodstvo i one koji dolaze na utakmice. Drago mi je što je Grad Banjaluka na čelu sa gradonačelnikom Draškom Stanivukovićem poboljšao sistem finansiranja sporta, što je pomogao FK "Naprijed" i mnogima, istakao je narodni poslanik Nebojša Drinić.

Driniću i Stanivukoviću su danas uručena priznanja za doprinos razvoju FK "Naprijed" i poklon dresovi sa njihovim prezimenima čime su postali prijatelji i počasni članovi kluba.

- Mnogo smo pomogli i uložili u FK "Naprijed" jer smo u rukovodstvu prepoznali entuzijazam koji se rijetko viđa. Ovaj klub koji je dva puta stariji od Republike Srpske je bio pred gašenjem, u nezavidnoj finansijskoj situaciji, bez klupskih prostorija i osnovnih uslova. Sve smo učinili da pomognemo da se to ne desi i ovaj klub će i ubuduće imati našu podršku, rekao je Stanivuković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana