Otvaranje "Zimzobala" 1. decembra

J. K.
Otvaranje "Zimzobala" 1. decembra

BANjALUKA - Predstojeća zima i novogodišnji praznici biće obilježeni brojnim sadržajima i dešavanjima u gradu, poručila je savjetnica gradonačelnika za društvene djelatnosti Milada Šukalo. Najavila je da će i ove godine u saradnji s Gradskom razvojnom agencijom biti organizovan zimski market u parku "Petar Kočić".

- Pod novim nazivom "Zimzobal" naši sugrađani i turisti imaće priliku da uživaju u bogatoj ponudi zimskog marketa. Svečano otvaranje planirano je za 1. decembar kada sve posjetioce očekuje muzički i zabavni program, puštanje lampiona, maskote, kao i program za najmlađe - rekla je Šukalo.

Dodala je da će tokom decembra na toj lokaciji biti organizovani nastupi banjalučkih muzičara, dok će uskoro biti poznati i izvođači koji će nastupiti u novogodišnjoj noći, kao i 1. januara. Objasnila je da će Banjaluka tradicionalno organizovati i proslavu Badnjeg dana, kao i proslavu Pravoslavne nove godine. Šukalo je najavila i jedan potpuno novi koncept i program za mlade, koji će biti organizovan u Domu omladine, a riječ je programu "Zima u Domu omladine".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana