Osvijetljena ulica Srpskih rudara

V. P.
Osvijetljena ulica Srpskih rudara

Banjaluka - Novoizgrađena javna rasvjeta u ulici Srpskih rudara u naselju Lauš u dužini od 1,6 kilometara predstavlja samo jedan od projekata koji ćemo realizovati u ovoj godini kako bi kvalitet života građana bio bolji.

Rekao je to gradonačelnik Igor Radojičić nakon što je u četvrtak uveče pustio u funkciju javnu rasvjetu u ovoj ulici.

- Građevinska sezona je započela prošle sedmice kada smo počeli izgradnju rasvjete u Priječanima, a u Pervanu otvorili trafo-stanicu. Kada je riječ o rasvjeti i o niskonaponskoj mreži, sa našim partnerom "Elektrokrajinom" nastavljamo radove u Potkozarju, Barlovcima i Piskavici - naglasio je Radojičić.

Dodao da je da se na Laušu trenutno radi i vodovodna mreža u Kosovskoj ulici.

- To su neki od poslova koji su predviđeni po programu komunalnih radova za ovu godinu. Rješavamo jedan po jedan infrastrukturni problem, kako u gradskom tako i na prigradskom i seoskom području - kazao je Radojičić.

Za novoizgrađenu rasvjetu u ulici Srpskih rudara izdvojeno je oko 50.000 KM, a prema riječima vršioca dužnosti načelnika Odjeljenja za komunalne poslove, Petra Bilčara na Laušu je za ovu godinu, između ostalog, planirana izgradnja rasvjete u dijelu Žitomislićke ulice i vodovoda u ulici Franca Šuberta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana