Održavanje gradske imovine: Popravka klupa i dječjih igrališta

A. S.
Održavanje gradske imovine: Popravka klupa i dječjih igrališta

BANjALUKA - Radnici Odjeljenja za komunalne poslove, i pored aktuelne epidemiološke situacije, svakodnevno saniraju postojeću i postavljaju novu komunalnu opremu.

Prošle sedmice sanirano je dječje igralište i nekoliko klupa na Bulevaru. Takođe, na putu prema Laušu i Saračici lakirane su stare i postavljene dvije nove klupe na autobuskim stajalištima.

- Radnici i u ovim danima, kada je većini smanjen obim posla, nastoje da gradsku imovinu održavaju čistom, urednom i funkcionalnom. Iako smo u vanrednom stanju, gradske ulice i sva oprema moraju ostati u dobrom stanju kako bi bili od koristi svim građanima - kazali su iz odjeljenja.

Ističu da je već od prvih dana proljeća krenulo uređenje i održavanje gradskih površina, a ovih dana fokus je na dječjim igralištima, klupama, novim kantama za otpatke i kontejnerima.

- Nakon radova u Novoj varoši, ovih dana sanirano je igralište u ulici Vojvode Momčila, na stajalištu kod Gimnazije zamijenjene su daske na klupama, a na Laušu i Saračici obnovljeno je ukupno 12 klupa i postavljene dvije nove. U narednom periodu nastavljamo sa radovima i u drugim naseljima - kazali su iz odjeljenja.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana