Od ponedjeljka više polazaka

Srna
Od ponedjeljka više polazaka

BANjALUKA - U Banjaluci će od ponedjeljka, 15. juna, biti povećan broj polazaka u javnom gradskom i prigradskom prevozu, potvrđeno je Srni u gradskom Odjeljenju za saobraćaj i puteve.

“Imajući u vidu da se privredna i ostala djelatnost na području grada postepeno vraća u funkciju, te nakon analize stanja na terenu i sugestija građana, od ponedjeljka ćemo povećati broj polazaka autobusa”, pojasnili su iz tog odjeljenja.

Od 25. maja javni prevoz putnika u Banjaluci funkcioniše prema redukovanom ljetnom režimu, u okviru kojeg se na dnevnom nivou obavi oko 800 polazaka u gradskom prevozu i 200 polazaka u prigradskom prevozu.

Iz Odjeljenja za saobraćaj i puteve istakli su da će građani od ponedjeljka moći da koriste još 90 polazaka u gradskom prevozu i 20 polazaka u prigradskom prevozu.

Odjeljenje za saobraćaj i puteve će i dalje pratiti situaciju, te shodno prevoznim potrebama, postepeno i povećavati broj polazaka.

Redovi vožnje su postavljeni u autobuse i na sajt grada Banjaluka, a dodatne informacije se mogu dobiti i u Odjeljenju za saobraćaj i puteve na telefon 051-244-444, lokal 481.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana