Novogodišnji koncerti uz regionalne muzičke zvijezde u Banjaluci

Srna
Foto: Ilustracija

BANjALUKA - Gradska uprava Banjaluka najavila je dva velika koncerta sa regionalnim muzičkim zvijezdama Petrom Grašom, Nedom Ukraden i Anom Bekutom koji će zabavljati građane i turiste na dočeku Nove godine i prvog dana 2022.

Program obje večeri, 31. decembra i 1. januara, počinje od 19.30 časova nastupima predgrupa, a potom će u Novogodišnjoj noći nastupiti Petar Grašo od 21.00 do 23.00 časa, a zatim Nede Ukraden, koja će zabavljati prisutne do jedan čas iza ponoći. Iz Gradske uprave su naveli da će u minut do ponoći uslijediti odbrojavnje i novogodišnji vatromet.

Prvi dan Nove 2022. godine poslije poslije nastupa predgrupa od 21.15 časova počeće koncert Ane Bekute. Centralna bina na kojoj će biti održani novogodišnji koncerti nalaziće se na glavnoj gradskoj saobraćajnici između Trga Krajine i Parka "Petar Kočić".

Uz koncerte posjetioci će moći da uživaju u zimskoj čaroliji u centru grada uz mnoštvo lampica, novogodišnje jelke, prekrasne dekoracije, posebno uređenu kućicu Djeda Mraza u Parku "Petar Kočić", klizalište, luna-park i sjajnu gastro ponudu, naveli su iz Gradske uprave Banjaluka. Napominju i da i najmlađe sugrađane u petak, 31. decembra, od 11.00 do 13.00 časova na Trgu Krajine očekuje zanimljiv program.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana