Novi Sad i Banjaluku spajaju porodične i prijateljske veze

Srna
Novi Sad i Banjaluku spajaju porodične i prijateljske veze

BANjALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić čestitao je danas gradonačelniku Novog Sada Milošu Vučeviću Dan grada, te istakao da su ova dva grada prirodni partneri, prije svega, zbog porodičnih, prijateljskih i ličnih veza.

Na svečanom prijemu u novosadskoj Gradskoj kući, Radojičić je naglasio da u Novom Sadu studira i radi mnogo Banjalučana, kao i da gradske administracije izvanredno sarađuju, saopšteno je iz Uprave grada Banjaluka.

“Svaki put kada dođemo, vidimo koliko se Novi Sad mijenja u pozitivnom smislu, a nije mala stvar biti Evropska prestonica kulture”, rekao je Radojičić.

On je Vučeviću i njegovim saradnicima poželio da nastave putem kojim idu, te da i dalje rade u korist Novog Sada i njegovih građana.

Vučević je zahvalio predstavnicima velikog broja gradova koji su došli da uljepšaju 272. rođendan Novog Sada.

“To je potvrda da je Novi Sad prepoznat i u regionu i Evropi. Njegujemo prijateljstva koja traju više decenija, ali stičemo i nova, širimo pozitivnu sliku o Novosađanima i ponosan sam kada od ljudi koji nisu dugo bili u Novom Sadu čujem da primjećuju promjene na bolje”, rekao je Vučević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana