Novi park na Banjalučkom polju: Piknik povodom 9. maja

J. T.
Novi park na Banjalučkom polju: Piknik povodom 9. maja

BANjALUKA - Povodom Dana pobjede nad fašizmom, 9. maja, biće organizovan veliki piknik na lokaciji novog gradskog parka na Banjalučkom polju.

Iz Gradske uprave su kazali da će ovaj piknik, koji se organizuje drugu godinu zaredom, biti upriličen 9. maja s početkom u 12 časova.

- Budite dio ovog sjajnog događaja, na kojem sve posjetioce, od najmlađih do najstarijih, očekuje zabavan i raznolik sadržaj. Sjajna atmosfera, dobra muzika i zabava, rekreacija i različite društvene igre samo su dio onog što vas očekuje na velikom gradskom pikniku - kažu iz grada.

Najavljen je kreativni kutak koji će imati prostor za slikanje, radionicu slikanja za djecu stariju od sedam godina, oslikavanje lica za najmlađe, a odrasle očekuje kutak za uživanje gdje vas očekuju dekorativna bina i postavka za fotografisanje, prostor za odmor, štand sa pivom i kafom.

- Svi ovi sadržaji garantuju dobru zabavu i na ovogodišnjem velikom pikniku, zato dođite da ovaj veliki datum, Dan pobjede nad fašizmom, obilježimo u prirodi slaveći slobodu - kazali su iz Gradske uprave.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana