Novi asfalt u ulici Braće Podgornik

J. P.
Novi asfalt u ulici Braće Podgornik

Banjaluka - Asfaltiranje dijela ulice Braće Podgornik završeno je proteklog vikenda, a ujedno su počeli i istovjetni radovi na dijelu ulica Vojislava Đede Kecmanovića i Tešana Podrugovića.

Ovi radovi izvode se okviru redovnog održavanja gradskih saobraćajnica.

- Novi sloj asfalta dobila je ulica Braće Podgornik, koja je bila u dosta lošem stanju. Danas su ekipe već počele sa iscrtavanjem horizontalne signalizacije, a panirano je da kod stadiona FK Željezničar izgradimo nekoliko parking mjesta, čime bismo završili radove u ovoj ulici - naglasio je načelnik Odjeljenja za saobraćaj i puteve Slaviša Sandić.

U ulici Vojislava Đede Kecmanovića već je uklonjen gornji sloj asfalta i narednih dana radiće se na zamjeni i nivelaciji novih šahtova i slivnika.

- Ukoliko vremenske prilike dozvole, tokom sljedećeg vikenda bismo već mogli asfaltirati i ovu ulicu, a zatim i dio ulice Tešana Podrugovića. Apelujemo na vozače, ali i građane koji žive u ovim ulicama, da imaju strpljenja i razumijevanja zbog eventualnih gužvi - ističe Sandić.

Investiciono održavanje gradskih asfaltnih saobraćajnica izvodi preduzeće "Kozaraputevi", a vrijednost ugovorenih radova je 526.447 KM.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana