Nastavljena gradnja cjevovoda u ulici Srpskih ustanika

M. S.
Nastavljena gradnja cjevovoda u ulici Srpskih ustanika

BANjALUKA - Izgradnja cjevovoda u ulici Srpskih ustanika tekla je predviđenom dinamikom sve dok su to dozvoljavali vremenski uslovi, a nakon toga su obustavljeni zbog lošeg vremena, kao i zbog praznika tokom januara, saopštili su iz Gradske uprave.

- Do sada je urađeno oko 60 odsto predviđenog posla na ovom cjevovodu i izvođač je dostavio dio potrebne dokumentacije “Vodovodu” u dijelu trase koja prolazi kroz ovu ulicu kako bi se izvršilo prespajanja postojećih cjevovoda na novoizgrađeni cjevovod - ističe se u saopštenju.

Prema njihovim riječima, iz tog razloga su prekopi ostavljeni neasfaltirani sve dok se ne završi prespajanje svih sekundarnih krakova, ali i novih prepriključenja krajnjih potrošača na novi cjevovod.

- Dogovoreno je da se nastavak izgradnje radova u Tuzlanskoj ulici na polaganju cjevovoda privremeno obustavi i vrati se u ulicu Srpskih ustanika s ciljem završetka poslova na prespajanju sekundarnih krakova i priključaka potrošača - dodali su iz Gradske uprave.

Naglasili su da će “Vodovod” pisanim putem obavijestiti sve potrošače kada će obaviti prepriključenja na novi cjevovod, kako bi se građani na vrijeme informisali o narednim aktivnostima.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana