Naselja i ulice bez struje

J. Sa.
Naselja i ulice bez struje

BANjLUKA - Zbog radova na elektromreži bez struje će od osam do 14 časova biti dijelovi naselja Krmine, Agino Selo i Bočac, saopštili su iz “Elektrokrajine”.

Dodali su da će od devet do 11 časova bez električne energije biti i dijelovi ulica Dalibora Dače Stojića, Davida Štrpca, Ivana Kukuljevića, Novosadska i Ranka Šipke broj 152 i 154.

- Električne energije od devet do 12 časova neće imati dijelovi ulica Kraljice Marije, Petra Pecije, Plitvička, Stojana Jankovića, Vladimira Zvonara i Marka Lipovca broj 92 i 168 - naveli su iz “Elektrokrajine”.

Dijelovi naselja Kuljani i Ramići bez struje će biti od 9.30 do 11.30, dok dijelovi ulica Dalibora Dače Stojića, Davida Štrpca, Leskovačka, Natalije Jović i Fruškogorska broj 19 struje neće imati od 11.30 do 13.30. U periodu od devet do 14 časova bez struje će biti i dijelovi ulica Zavalska, Dobrunska, Lipljanska, Izvorska i Subotička, kao i dijelovi naselja Motike. Od osam do devet časova bez električne energije biće dio ulice Tešana Podrugovića.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana