Naredne sedmice nastavak revakcinacije i vakcinacije građana

Srna
Naredne sedmice nastavak revakcinacije i vakcinacije građana

BANjALUKA - Dom zdravlja Banjaluka nastaviće iduće sedmice revakcinaciju i vakcinaciju građana protiv virusa korona.

Od ponedjeljka, 13. septembra do srijede 15. septembra, kao i u petak, 17. septembra biće organizovana revakcinacija drugom dozom vakcina „sputnjik ve”, „fajzer” i „sinofarm”, a građani će telefonom biti obaviješteni o terminu, saopšteno je iz Doma zdravlja Banjaluka.

Na vakcinalnom punktu u hali Banjalučkog velesajma u četvrtak, 16. septembra od 12.30 do 19.00 časova biće organizovana vakcinacija građana prvom dozom „sputnjika ve”, a u subotu, 18. septembra od 9.00 do 15.00 časova „sinovakom”.

Iz Doma zdravlja Banjauka su zamolili građane da poštuju epidemiološke mjere kako bi se izbjegle eventualne gužve i bespotrebno zadržavanje na vakcinalnom punktu u hali Banjalučkog velesajma, a sve u cilju što bržeg i efikasnijeg provođenja procesa vakcinacije.

Istovremeno se nastavlja i vakcinacija protiv virusa korona na punktovima u seoskim i prigradskim ambulantama porodične medicine.

U ponedjeljak, 13. septembra vakcinacija će biti organizovana u ambulantama porodične medicine Dragočaj, Potkozarje, Verići i Piskavica, 14. septembra u ambulantama Vrbanja, Zalužani i Mišin Han, a 15. septembra u ambulantama Srpske Toplice, Karanovac, Krupa na Vrbasu i Bočac.

Vakcinacija protiv virusa korona u četvrtak, 16. septembra biće organizovana u ambulantama porodične medicine Kola i Agino Selo, a u petak, 17. septembra u ambulantama Borkovići, Bronzani Majdan i Stričići.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana