Najljepša dječija zimska bajka večeras zatvara vrata: “Snješkovo” posjetilo 15.000 mališana

A. S.
Najljepša dječija zimska bajka večeras zatvara vrata: “Snješkovo” posjetilo 15.000 mališana

Najljepša dječija zimska čarolija “Snješkovo” večeras zatvara svoja vrata, a ove godine tradicionalnu manifestaciju za 14 dana posjetilo je oko 15.000 mališana, čime su oboreni svi rekordi prethodnih godina.

 

Rekla je to direktorica Dječijeg pozorišta RS Ljiljana Labović-Marinković i istakla da je ovogodišnje “Snješkovo” i postavkom i programom bilo najbolje do sada.

- Reakcije roditelja i mališana koji su oduševljeni za nas su najbolja ocjena. Odigrali smo više od 30 novogodišnjih predstava, podijeljeno je oko 500 knjiga, mnogobrojni paketići i zaista možemo reći da je još jednom dokazano da je “Snješkovo” najljepša novogodišnja priča - kazala je Labović-Marinković.

Posljednji dan u “Snješkovu” počinje danas od 11 časova predstavom “S kao Snješko, S kao slatkiš”, a nastavlja se od 12 časova velikom “Mašinom žurkom”. Od 13 časova mališani će zajedno sa Berinom Šuščević moći da oboje bojanke, a završna manifestacija je predviđena od 18 časova, kada će najmlađi moći da uživaju u crtanom filmu “U potrazi za zlatnim rogovima”.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana