Na vanrednoj sjednici samo rasprava o javnom prevozu

J. T.
Na vanrednoj sjednici samo rasprava o javnom prevozu

BANjALUKA - Od ukupno pet tačaka koje su trebale da se nađu na predloženom dnevnom redu današnje pete vanredne sjednice Skupštine, odbornici će raspravljati samo o javnom prevozu.

Skupštinske komisije odbile su juče tačke koje se tiču investicija u Ramićima, poreza na nepokretnosti, a nije prošla ni tačka koja se tiče izmjene regulacionog plana za izgradnju najvećeg gradskog parka.

Prijedlog rješenja o imenovanju Komisije za prodaju nepokretnosti proizvodne hale u Poslovnoj zoni “Ramići-Banjaluka” javnim nadmetanjem - licitacijom nije prošla komisiju, te se tako ni ovaj put odbornici neće raspravljati o ulaganjima u Banjaluku.

- Ova tačka koja se tiče prodaje hale u Poslovnoj zoni “Ramići” od javnog je interesa, jer bi kroz nekoliko godina u proizvodnom pogonu trebalo da bude zaposleno preko 250 ljudi - kazali su iz Gradske uprave.

Gradonačelnik Draško Stanivuković na posebnu sjednicu ponovo je vratio tačku koja se tiče poreza na nepokretnosti, ali ni ona nije prošla komisiju za budžet i finansije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana