Na dnevnom Skupštine grada redu i iduća sezona grijanja

V. P.
Na dnevnom Skupštine grada redu i iduća sezona grijanja

Banjaluka - Naredna, 32. sjednica gradskog parlamenta, biće održana u četvrtak, 28. maja sa početkom u 10 časova, dogovoreno je u četvrtak na kolegijumu Skupštine grada.

Na dnevnom redu trebalo bi da se nađu izvještaji o radu Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje, “Dep-ota”, “Akvane”, “Gradskog groblja” i “Vodovoda” u 2014. kao i  planovi  poslovanja  za ovu godinu. Biće riječi i o pripremi grejne sezone 2015/2016. godina kao informaciju o poslovanju “Toplane” u proteklom periodu.

Među predloženim tačkama bi se trebao naći i izmjenama odluke o zakupu, građenju i prodaji nepokretnosti u Tehnološkom biznis parku te uslovi za prodaju nepokretnosti u Poslovnoj zoni “Ramići”.

Prema riječima šefa kluba odbornika DNS-a Borana Bosančića planirano je i razmatranje kadrovskih pitanja ali da još nije odlučeno koje.

- Do samog održavanja zasjedanja biće jasno da li ćemo razmatrati imenovanje novih direktora Centar za predškolsko vaspitanje i obrazovanje, Doma zdravlja te na koji način će biti riješeno pitanje konkursa za izbor direktora Centra za socijalni rad - dodao je Bosančić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana