Muzičari donirali 600 evra za Milicu Mijatović-Kovačev

J. P.
Muzičari donirali 600 evra za Milicu Mijatović-Kovačev

Banjaluka - Na humanitarnoj večeri posvećenoj trogodišnjoj Milici Mijatović-Kovačev iz Beograda, koja boluje od tumora na mozgu, a koja je održana u utorak uveče u Sokolskom domu prikupljeno je 600 evra. Ova sredstva je prikupilo pedesetak muzičara iz zapadnog dijela Republike Srpske koji su pjevali i donirali novac za operaciju djevojčice.

- Žao mi je što nije prikupljeno 2.000 evra, koliko je potrebno da bi Milica otputovala u Rusiju na operaciju. Zahvalio bih kolegama koji su se odazvali i poklonili novac, ali sam i razočaran zbog ljudi koji nisu došli, a bili su pozvani. Milici se stanje pogoršalo i potrebno je što hitnije da ode na hiruršku intervenciju koja košta 200.000 evra. Roditelji su sakupili većinu sredstava, ali nedostaje 2.000 evra - kazao je organizator akcije Vladimir Lasica.

Pjevač Andrej Pucarević, koji je među prvima došao i nastupio na ovoj večeri, rekao je da se redovno odaziva humanitarnim akcijama.

- Dužnost svakog muzičara je da, ukoliko je u prilici, podrži humanitarni rad. Milici želim brzo ozdravljenje i puno sreće u ovoj životnoj bici - kazao je Pucarević.

Broj žiro-računa na koji se mogu uplatiti sredstva za Milicu je IBAN RS 35330043020161223869, Swift Code: MEBARS 22, na ime Miodrag Kovačev.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana