Mozzart donirao sportsku opremu ugroženim školarcima u Banjaluci

Mozzart
Mozzart donirao sportsku opremu ugroženim školarcima u Banjaluci

Štićenici Centra za socijalni rad Banjaluka ovu godinu započinju sa osmjesima i novom sportskom opremom koju im je donirala kompanija Mozzart. Nedavno pokrenuta humanitarna akcija prikupljanja pomoći za djecu školskog uzrasta iz socijalno ugroženih porodica odmah je privukla pažnju lidera u priređivanju igara na sreću, pa su kompletima trenerki obradovali mališane.

Donacija je namijenjena djeci školskog uzrasta, korisnicima naše ustanove, koja su nerijetko ometena porodičnim prilikama i teškim uslovima odrastanja. Neka od pomenute djece, nažalost, nikad nisu bila u prilici da dobiju bilo kakav poklon, pa smo iz tog razloga i napravili ovu humanitarnu akciju koju svakako nismo mogli realizovati bez podrške društveno odgovornih kompanija- poručila je Irena Joldžić, direktorica JU Centar za socijalni rad Banjaluka.

U ovoj ustanovi prepoznali su kompaniju Mozzart kao partnera u plemenitoj misiji podrške ugroženim školarcima.

Izražavamo posebnu zahvalnost društveno odgovornoj kompaniji Mozzart jer su se priključili ovoj humanitarnoj akciji. Njihova pomoć mnogo nam znači jer smo usrećili mališane i vratili im osmijeh na lice. Iskreno se nadamo da ćemo i ubuduće nastaviti saradnju, dodaje Joldžić.

 

Nova sportska oprema obradovala je desetine mališana iz Banjaluke, a akcije pomoći ugroženim građanima naše zemlje Mozzart će nastaviti da realizuje i u narednom periodu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana