“Mozaik prijateljstva” organizovao četiri ručka za socijalno ugrožene: Za prazničnom trpezom više od 400 korisnika

A. S.
“Mozaik prijateljstva” organizovao četiri ručka za socijalno ugrožene: Za prazničnom trpezom više od 400 korisnika

Da je dobrom voljom i uz humanost sve moguće, dokaz je Humanitarna organizacija “Mozaik prijateljstva” koja je i ove godine uljepšala novogodišnje i božićne praznike za više od 400 korisnika koji nisu u mogućnosti da pripreme prazničnu trpezu u svojim domovima.

Bogata trpeza, muzika uživo i veliki broj ljudi na četiri ručka pružio je toplinu i donio radost praznika socijalno ugroženim licima, a ove godine prvi put organizovana je i podjela paketića za najmlađe.

- Kao i svake godine, bili smo druga porodica onima koji nisu u mogućnosti da sebi priušte bogatu prazničnu trpezu. Uz veliku pomoć dobrih ljudi, udruženja i firmi uspjeli smo prikupiti i hranu za sve koji su nam došli. Velika zainteresovanost najmlađih za paketiće motivisala nas je da pakete uručimo i pred Božić, a odaziv je prevazišao naša očekivanja i zaista smo ponosni svi u udruženju što smo ovim divnim ljudima mogli da uljepšamo praznike - kazao je predsjednik “Mozaika prijateljstva” Miroslav Subašić.

Praznična i vesela atmosfera u prostorijama “Mozaika” nije završena, a novi ručak planiran je za proslavu Pravoslavne nove godine čime će biti zaokružen bogat praznični program za ovu godinu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana