“Mozaik prijateljstva” odaje poštovanje damama: Ručak povodom Dana žena

A. S.
“Mozaik prijateljstva” odaje poštovanje damama: Ručak povodom Dana žena

BANjALUKA - Humanitarno udruženje “Mozaik prijateljstva” organizuje danas u 12 časova ručak povodom Međunarodnog dana žena za pripadnice nježnijeg pola koje su korisnice usluga ove organizacije.

 - Iako ručak organizujemo dan poslije 8. marta, ipak cilj je isti, da im uljepšamo ovaj praznik. Želimo da pokažemo poštovanje prema majkama, ćerkama, sestrama i suprugama koje svakodnevnim odricanjem čine naš i život svih članova društva boljim i daju nam novu nadu i polet - kazao je predsjednik udruženja “Mozaik prijateljstva” Miroslav Subašić.

Kako je dodao, pred ovim udruženjem je veliki broj akcija, a sve s ciljem da budu prikupljena sredstava i namirnice za bolji i efikasniji rad.

- U četvrtak će biti održana opera “Rita” u Banskom dvoru, gdje će se sakupljati novac za rad organizacije, a od 15. marta počinjemo sa akcijom za predstojeći Vaskrs kako bismo prikupili namirnice za prehrambene pakete i veliki vaskršnji ručak koji ćemo organizovati u prostorijama udruženja - istakao je Subašić i pozvao sve građane dobre volje da se uključe u akcije i obezbijede normalnu svakodnevicu onima kojima je to najpotrebnije.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana