Montiraju fasadu na novom objektu na mjesnoj zajednici i policijskoj stanici na Laušu

I. B.
Montiraju fasadu na novom objektu na mjesnoj zajednici i policijskoj stanici na Laušu

BANjALUKA - Na novom objektu mjesne zajednice i policijske stanice na Laušu u toku je montiranje staklenih dijelova fasade.

Načelnik Odjeljenja za komunalne poslove Petar Bilčar istakao je da radovi teku predviđenom dinamikom te da je vrijednost ovog projekta 1,33 miliona KM.

- Bočni zidovi fasada već su urađeni, a u narednih desetak dana trebalo bi da budu postavljena sva stakla na prednji i montirani paneli na zadnji dio objekta. Prostor u kojem će biti smještena nova mjesna zajednica, pored svoje funkcionalne vrijednosti, i estetski će uljepšati ovaj dio grada - rekao je Bilčar. Dodao je da je unutar objekta završeno malterisanje te da su urađene glazure za podove.

- Pored završnih radova u samom kompleksu, potrebno je uraditi i vanjsko uređenje, zajedno sa svim instalacijama - naglasio je Bilčar.

Po otvaranju ovog objekta, osim kancelarija za rad mjesne zajednice, predviđena je sala sa oko 150 mjesta za razne društvene sadržaje, a policija će se iz iznajmljenih prostorija useliti u “svoju” stanicu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana