Milada Šukalo o radu Doma omladine: Mladima omogućiti kvalitetne sadržaje

J. I.
Milada Šukalo o radu Doma omladine: Mladima omogućiti kvalitetne sadržaje

BANjALUKA - Manifestacija “Zima u Domu omladine” organizovana je prvi put, a kroz ovaj projekat nastavljena je dugogodišnja saradnja grada Banjaluka i Doma omladine sa nevladinom organizacijom “Genesis project” i Međunarodnom organizacijom za migracije (IOM).

Kazala je to savjetnica gradonačelnika za društvene djelatnosti Milada Šukalo. Ona je zahvalila partnerima i donatorima, kao i lokalnoj organizaciji koja je realizovala aktivnosti zajedno sa Domom omladine.

- Cilj nam je da se kontinuirano brinemo o slobodnom vremenu mladih ljudi i da im omogućimo kvalitetne sadržaje od radionica, edukacija pa do zabavnih sadržaja i koncerata. Kruna aktivnosti bio je veliki koncert banjalučke “Rok simfonije” - kazala je Šukalo.

Istakla je da je gradska administracija ponosna na činjenicu da Dom omladine funkcioniše u punom kapacitetu i da je pun različitih sadržaja koji zanimaju mlade.

Tokom decembra u okviru “Zime u Domu omladine” održane su mnoge kreativne radionice na kojima su učesnici izrađivali novogodišnje ukrase, razvijali svijest o tijelu kroz časove joge te se odlično zabavljali na tematskim večerima uz di-džeja.

- Rasplesane latino žurke i u ovoj godini biće nastavljene, kao i mnogobrojne zanimljive aktivnosti - kazala je Šukalo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana