Mijić: Prevoznici će sačekati do ponedjeljka da se nađe rješenje problema

Srna
Foto: V. Tripić

BANjALUKA - Direktor „Autoprevoza“ Dejan Mijić rekao je da će prevoznici u ovom Banjaluci ispoštovati molbu predsjednika Skupštine grada Mladena Ilića i sačekati sa novim protestima do ponedjeljka, 14. marta, izrazivši nadu da će do tada biti održan sastanak i nađeno rješenje za njihove probleme.

Dobili smo odgovor od Ilića da je spreman da se odazove našem pozivu na sastanak kad god bude zakazan, a zamolio nas je da sačekamo sa narednim protestima dok se ne održi novi sastanak - rekao je Mijić Srni.

On je izrazio zadovoljstvo jer je skupštinska većina svjesna problema i spremna da nađe rješenje, zajedno sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem i prevoznicima.

-Ilić nam je rekao da će se odazvati pozivu na sastanak kada god gradonačelniku odgovara. Nadamo se da će Stanivuković naći vremena za ovu goruću temu - rekao je Mijić.

Petominutnom obustavom javnog gradskog i prigradskog prevoza u Banjaluci, prevoznici su danas izrazili nezadovoljstvo jer Gradska uprava ne želi da budu usklađene cijene karata sa rastom cijena goriva.

Mijić je ranije najavio da će u ponedjeljak, 14. marta, obustava prevoza vjerovatno trajati pola sata, te izrazio očekivanje da će gradonačelnik Banjaluke prihvatiti poziv prevoznika za sastanak, kao i novi cjenovnik karata.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana