Manifestacija “Kočićev zbor”: Besplatan prevoz iz grada i parking na Stričićima

J. Sa.
Manifestacija “Kočićev zbor”: Besplatan prevoz iz grada i parking na Stričićima

BANjALUKA - Grad Banjaluka obezbijedio je besplatan prevoz za sve zainteresovane sugrađane, koji tokom predstojećeg vikenda žele da uživaju u bogatom programu 58. “Kočićevog zbora”, koji će biti održan u Stričićima.

Osim toga biće nastavljena i prošlogodišnja praksa te će za vrijeme trajanja ove tradicionalne manifestacije biti besplatan i parking na toj lokaciji.

- Sa željom da sugrađanima i svim posjetiocima približimo duh Kočićevog stvaralaštva i ove godine dio programa “Kočićevog zbora” odvijaće se na autentičnoj lokaciji - u Stričićima, a s tim u vezi obezbijedili smo im besplatan prevoz do tamo. Besplatan parking na Manjači, kao praksa koja se primjenjuje već drugu godinu zaredom, svakako predstavlja još jednu dobrodošlicu od strane grada sugrađanima i svim turistima, koji žele da se upoznaju sa Kočićevim duhom te da budu dio ove manifestacije - poručila je savjetnica gradonačelnika za kulturu i socijalnu politiku Mirna Savić-Banjac.

U subotu je planiran polazak u 11 časova sa stare autobuske stanice, a povratak iz Stričića u 18 časova, dok je u nedjelju polazak prvog autobusa sa stare autobuske stanice u osam, a drugog u 10 časova. Povratak je organizovan tako da prvi autobus iz Stričića polazi u 16, a drugi u 18 časova.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana