Manifestacija ispred “Krajiške kuće” u subotu i nedjelju: “Ponosni sajam” promoviše male preduzetnike

S. B.
Manifestacija ispred “Krajiške kuće” u subotu i nedjelju: “Ponosni sajam” promoviše male preduzetnike

BANjALUKA - Drugi po redu “Ponosni sajam” biće održan u subotu i nedjelju na platou ispred “Krajiške kuće”, a cilj ove dvodnevne manifestacije jeste promocija malih preduzetnika.

Dragan Dakić, predsjednik Fondacije “Za porodicu”, koja je organizator “Ponosnog sajma” rekao je za “Glas Srpske” da i ove godine očekuju veliki broj izlagača.

- “Ponosni sajam” je prodajnog karaktera i ima za cilj da proizvođače iz ponosnih porodica poveže sa tržištem - kazao je Dakić.

Dodao je da će sajam otvoriti predsjednik Privredne komore Republike Srpske Pero Ćorić i predsjednik Područne privredne komore Banjaluka Goran Račić.

- Sajam organizujemo povodom Međunarodnog dana porodice, 15. maja. Oba dana biće otvoren od deset do 19 časova. Ponosni proizvođači će svim zainteresovanim kupcima obezbijediti znatne popuste - rekao je Dakić.

Dakić je istakao da će se na sajmu predstaviti izlagači sa raznolikom ponudom robe.

- Biće izloženi prehrambeni proizvodi, pa čak i industrijski proizvodi jer među ponosnim porodica postoje oni koji su znatno napredovali u svojoj proizvodnji - kazao je Dakić.

Zainteresovani će moći kupiti ručno rađene sapune i drugu prirodnu kozmetiku, prirodne sokove, začinsko i mikrobilje, igračke od drveta, domaće kolače i slične proizvode.

Dakić je istakao da će povodom Međunarodnog dana porodice ove godine biti održane mnogobrojne manifestacije.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana