Lutrijom do besplatne veb-stranice

Srna
Foto: Srna

BANjALUKA - Preduzetnici iz Republike Srpske koji su registrovani na platformi "eDomaće", a učestuju na današnjem Festivalu domaćih proizvoda u Banjaluci imaće priliku da budu izabrani za izradu besplatne veb-stranice, u organizaciji Udruženja mladih ekonomista, a u saradnji sa kompanijom "Prointer ITSS".

"Svi izlagači koji to budu željeli na licu mjesta će moći da popune formular i tako konkurišu za svoju veb-stranicu, a izvući ćemo tri dobitnika. To je ujedno i nastavak naše prošlogodišnje akcije `Mikro znači više`, kojom smo pomogli 54 preduzetnika u Srpskoj", rekli su iz kampanije "Prointer", koja posluje u okviru Infiniti internešenel grupe.

Akcija koja je u jeku pandemije bila veliki podstrek za male preduzetnike i mnogima od njih pomogla da prebrode period zatvaranja, nastavljena je i izradom platforme "eDomaće" na koju su privrednici registrovani u Srpskoj mogli besplatno da se prijave i tako ostvare saradnju sa partnerima i klijentima, saopšteno je iz Infiniti internešenel grupe.

Iz Udruženja mladih ekonomista su naveli da je na plaformi za svega nekoliko mjeseci registrovan veliki broj privrednika, od kojih će njih osamdesetak danas od 15.00 časova izlagati svoje proizvode u "Staroj adi", gdje se i održava Festival domaćih proizvoda.

Infiniti grupa je osmislila i "B2B kutak" u okviru festivala u kojem će izlagači moći da se sretnu, razgovaraju i eventualno dogovore neke nove poslove.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana