Ljubo Ninković dobio novi pečat, potpisane sve odluke

Jana Kezić
Ljubo Ninković dobio novi pečat, potpisane sve odluke

BANjALUKA - Predsjednik Skupštine grada Banjaluka Ljubo Ninković potvrdio je „Glasu Srpske“ da je dobio novi pečat gradskog parlamenta u petak 4. avgusta te da je potpisao i pečatira sve odluke.

-Između ostalog, potpisana je i odluka Skupštine grada o kreditnom zaduženje „Akvane“ i puštena u dalju proceduru- istakao je Ninković.

Ninković je rekao da će sutra biti održana sjednici skupštinskog kolegijuma kako bi se dogovorili o terminu nove sjednice Skupštine grada.

Ponovio je da mu nije dozvoljen pristup starom pečatu, te da za rad njega i ne koristi već su izrađeni su novi pečati koji su drugačije označeni.

-Oznake su različite kako bi se pečati mogli razlikovati, ako bi došlo do zloupotrebe, a prema vremenskom smislu ovjeravanja odluke – naglasio je Ninković.

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković oduzeo je kancelarije Ninkoviću uz obrazloženje da on ne radi. Nakon toga Ninković je zatražio poništenje pečata Skupštine grada uz obrazloženje da su kompromitovani. To je značilo da odluke koje usvojila Skupština grada nisu mogle biti potpisane i ovjerene do izrade novih pečata.

      

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana